Српски судија приведен зашто продавал дрога на деца!


Чекаме казна за Даку! (ја дочекавме) ↓↓↓


Српскиот судија Филиш Тошиќ беше приведен поради сомнение дека продавал наркотични средства на деца.

Тошиќ 22-годишен судија кој ја делеше правдата на фудбалските натпревари, но сега го чека судење и најверојатно период зад решетки.

„Како е можно на списокот на судии да има дилер на дрога? Филип Тошиќ беше постојано делегиран сè до апсењето на 3 мај. Во неговиот автомобил биле пронајдени 800 грама дрога“, кажа поранешниот арбитар Нинослав Спасиќ.