Тајсон е предмет на потсмев, откако не успеа да ја искине маицата: А само да ја соблечеш? (ВИДЕО)

Мајк Тајсон се појави во рингот синоќа и повторно беше гостин меѓу борачите на AEВ Федерацијата.

Поранешниот светски шампион во тешка категорија се соочи со Крис Јерих по десет години, човекот кој го одглуми својот нокаут во 2010. година.

Во рингот се случи „пресметка“. Секако, започна и исценирана борба, но сите зборуваат за тоа што се случило пред почетокот на пресметката.

Железниот Мајк имаше огромни проблеми со кинење на маицата. Тој не успеа да ја искине и да ја соблече, но некако успеа да ја соблече и конечно да започне пресметката.

Потоа, во рингот се случи хаос, и секако сето ова беше за гледачите пред ТВ-екраните.

Фановите, сепак, наскоро почнаа да го исмеваат фактот дека Тајсон не успеа да ја искине маицата, а многумина му рекоа:

“Можеше едноставно да ја соблече маицата”