Таткото на Фјури со глава удри член на екипата на Усик (Видео)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Пред бокс-мечот меѓу Тајсон Фјури и Александер Усик се случи скандал во кој главна улога имаше таткото на британскиот боксер.

Џон Фјури со глава удри еден член на екипата на Усик и предизвика сериозен скандал во Ријад, каде што ќе се одржи спектакуларната борба.