Тикет на денот (петок, 23.09.2022)

За викендов сепак не очекува нешто подобра понуда со оглед на тоа што покрај лигата на Нации имаме и редовни кола во ниските лиги ширум Европа. Ова е предлог тикетот за денес.

Германија – Унгарија – ГГ3+ @ 2.44 во Mozzart

Во конкуренција со Италија, Англија и Германија, после четири кола во оваа група, во водство е Унгарија. Унгарците имаат седум бода, еден повеќе од Германците кој моментално се на втората позиција. Оваа ситуација се случи поради двете победи на Унгарија над Англија. Германија исто така сака трофеј кој им недостига, а сега се без пораз во првите четири кола, но имаат само една победа. Ова дефинитивно е дуел на две екипи кои играат отворено и ефикасно, па головите не би требало да изостанат. Типуваме ГГ3+ со квота 2.44 во Mozzart.

Босна и Херцеговина – Црна Гора – 1Х&0-2 гола @ 1.93 во Bet365

Во конкуренција со Италија, Англија и Германија, после четири кола во оваа група, во водство е Унгарија. Унгарците имаат седум бода, еден повеќе од Германците кој моментално се на втората позиција. Оваа ситуација се случи поради двете победи на Унгарија над Англија. Германија исто така сака трофеј кој им недостига, а сега се без пораз во првите четири кола, но имаат само една победа. Ова дефинитивно е дуел на две екипи кои играат отворено и ефикасно, па головите не би требало да изостанат. Типуваме ГГ3+ со квота 2.44 во Mozzart.

ВКУПНО КОЕФИЦИЕНТ ЗА ОВОЈ ТИКЕТ ВО Bet3654.70

Извор: Тикет на денот од Kladenje.mk