Ѕвездата донесе одлука


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Кевин Дурент ова лето е слободен играч и за прв пат е на пазарот.

Ѕвездата на Оклахома денес ги започнува преговорите со заинтересираните, но според ЕСПН се знае што ќе прави.

Избрал да остане во Тандер, а тоа го потврди Марк Спирс, новинарот на ЕСПН.

„Неговата одлука е позната. Тешко дека нешто ќе ја смени одлуката. Ќе има преговори, но ќе заработи огромна сума на пари и ќе остане во Оклахома“, тврди Спирс.