Дали е ова дресот на ПСЖ за новата сезона?

Париз е една од престолнинте на светската мода, па така и тамошниот великан ПСЖ секогаш има елегнатни и модерни дресови.

Модно освежени фудбалерите на ПСЖ сигурно едвај ги чекаат дресовите за новата сезона. На интернет се појавија фотографии од наводно новиот прв дрес на „Светците“ и тој навистина изгледа феноменално.

Нема сомнение дека ПСЖ ќе ја освои титулата првак на Франција оваа година, а додека по третата врзана (наредната сезона) би требало да тргнат во новиот елегантен дрес.

Во фотографијата подолу можете да го погледнете