Игра за најлошиот клуб во Романија, а се наоѓа пред трансфер во – Арсенал!? (ФОТО)


Финале: Кој до титула? Шпанија по четврти или Англија по прв пат!? ↓↓↓


Романските медиуми шпекулираат дека Арсенал се наоѓа пред ново засилување, а станува збор за Даниел Каран, кој има само 16 години и игра како напаѓач.

Во моментов настапува за најлошиот тим во Романија во моментов, односно во Домнести, кој има 0-0-15 и гол-разлика од 9-76.

Арсенал го следи ова момче и наскоро може да го донесе во својата академија со талентирани фудбалери.