Црвена Звезда има македонски спонзор!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Македонската компанија „Тиквеш„ денеска стана спонзор на спортското друштво Црвена Звезда.

Тиквеш потпиша три договори, со шефот на спортското друштво, со шефот на кошаркарскиот како и шефот на фудбалскиот тим на Црвена Звезда.

Инаку Тиквеш е од Кавадарци како што веќе знаеме и во свои раце ги има КК Фени Индустри и ФК Тиквеш, а и двата тима како што веќе сме запознаени се во големи финансиски долгови.