Адриано се клатеше дрво пијан, го придржуваа да не падне! (ВИДЕО)

Бразилецот Адриано, познат по неговите настапи во Интер, беше огромен талент на кој му предвидуваа статус на фудбалска легенда, но неговата кариера никогаш не го достигна тоа ниво.

Бразилецот од фудбалот се врати во својата фавела во Рио де Жанеиро, каде што очигледно се чувствува најдобро.

Како изгледа неговата секојдневност откриваат и содржините на социјалните мрежи. Адриано беше снимен како во алкохолизирана состојба излегува од една забава во Рио, а му помагаше пријател за да не падне.