Пешевски: Ќе се обидеме да ја израдуваме Македонија!

0

По катастрофалниот натпревар кој го одигра Македонија против Шпанија, Пешевски даде изјава за медиумите и тврди дека мислите им се насочени кон  натпреварот против Чешка.

„Шпанија за нас е минато и сега мислиме само на Чешка. Очекуваме тежок натпревар против Чесите, но ќе се обидеме да стигбнеме до победа. Ќе играме со срце на теренот и ќе пробаме повторно да ја израдуваме Македонија“, вели Пешевски.

Македонија игра против Чешка од 20:30.

Share.