Познат е новиот дрес на Јувентус (ФОТО)

0

Новиот дрес на Јувентус се појави на социјалните мрежи, а веднаш предизвика некои реакции кај навивачите. На некои од нив не им се допаѓа, а помал процент велат дека дресот е фантастичен

Најдобро ќе биде вие самите да го погледнете и да процените.

Share.