Дарио Шариќ се нарече пи*ка после поразот од Србија

0

Дарио Шариќ инаку новиот играч на Филаделфија после поразот од Србија на ОИ во Рио беше неутешен, па емоциите преовладуваа овде и тој се нарече пи*ка.

„Не знам што да кажам, пак изгубивме, а јас играв како пи*ка.. Незнам каква поука да извлечам од се што се случи.“ – вели Шариќ

„Не влегов добро во натпреварот, не ми тргна во нападот, сакам да помагам и назад.. На целиот турнир не одиграв ништо добро“ – вели разочараниот 22-годишен хрватски репрезентативец.

Тој натпреварот го заврши со седум поени, изгуби три топки и промашуваше слободни фрлања.

Share.