BEGE 2019: САМО УШТЕ 2 МЕСЕЦИ ДО ОВОЈ УНИКАТЕН НАСТАН!

BEGE 2019 е одлично место за презентација на иновативните решенија пред широка публика на сите професионалци од казино и гејминг индустријата.

Оваа година повторно во Софија, во Интер Експо Центарот, од 20-21 ноември имате можност да бидете во тек со најновите иновации и технолошки достигнувања во казино, гејминг и гемблинг индустријата во светот и Европа.

Саемот е светски препознаен како водечки хаб за забава и гејминг во Источна и Централна Европа, на чие место можете да најдете повеќе од 5.000 посетители од повеќе од 50 држави.

Иако повеќе од 90% од просторот за презентација е веќе издаден, сеуште не е доцна да го претставите вашиот бизнис и решенија пред соодветна публика. Пријави се сега и земи учество во европската индустрија за обложување и казино. Повеќе информации за презентациски простор/штанд  како и за спонзорство можете да најдете на веб страната од  организаторите: https://www.balkangamingexpo.com/book-a-stand/ , https://www.balkangamingexpo.com/sponsorship/.

Во својата 11 годишна историја, на BEGE досега зеле учество најголемите имиња во индустријата за гејминг/каизно: Novomatic, Ainsworth, FAZI, Casino Technology, EGT, SUZOHAPP, Digitain, Interblock, Merkur Gaming, APEX, Alfastreet Trade BG, IGT, Innovative Technology, Alberici, Alfastreet Gaming Instruments, Abbiati, Industrias Lorenzo, Fininvest, CPI, JCM Global, Kajot, Advansys, Zuum, Zitro, UltraPlay, Moniko, Decart, JPL. Оваа година за прв пат ќе се претстават: TV BET, CTC Holdings, Gambee, Mondo Gaming, PLAYERS.POKER, Ruby Technology, Skilrock Technologies, Winsystems, Sign Maker, BULGAMES GRUP, Kurtyna, Hololed, SkillCorner.  Целата листа на компании кои ќе се претстават на BEGE 2019 видете ја на следниов линк https://www.balkangamingexpo.com/exhibitors-2019/

За повеќе информации контактирајте го организаторот: [email protected]