Човекот кој досуди крај пет минути порано не се прослави ни на мечот Белгија – Канада (Видео)


Го чекав ова! Аргентина на „мојата“ Холандија - 18 ден ↓↓↓Африканскиот куп на нации сите ќе го паметот поради мечот меѓу Тунис и Мали затоа што судијата Сиказве досуди крај пет минути порано, а сега не се прослави ниту на натпреварот Белгија – Канада.

Судијата ја делеше правдата меѓу Белгија и Канада и повторно е главна тема поради контроверзна ситуација, односно досуден офсајд, иако немаше причина за такво нешто.

Сиказве досуди офсајд, иако Азар беше човекот кој ја врати топката до фудбалер на Канада.