Де Бјази зарем така се однесува еден селектор? (ВИДЕО)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Селекторот на Албанија Џовани Де Бјази својот гнев поради примениот гол на неговата репрезентација го “истури” врз својот помошник…Погледнете.

https://twitter.com/CB_Ignoranza/status/743185190013538304