Депресија или нешто друго? Млад кошаркар исчезна, па беше пронајден починат!

Поранешниот кошаркар Џејлен Хил бил пронајден мртов пред неколку дена во Костарика, откако претходно беше прогласен за исчезнат.

Засега не е позната причината за неговата смрт, а семејството објави дека Џејлен го загубил животот.

„Веста за Хил е потресна. Нашите мисли се со неговото семејство. Тој нè напушти прерано“, кажа Мик Кронин.