Голема забава во Сомбор: Јокиќ стигна со коњ, ја доби наградата, па заплака (Видео)


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Големо изненадување доби српскиот кошаркар Никола Јокиќ, кој ја доби наградата за МВП, и тоа втора година по ред.

Наградата му беше доделена во Сомбор, каде што беше изненаден од одлично шоу од неговите браќа, семејството и пријателите.

Најдобриот српски кошаркар го погодија емоциите, па почна да плаче, а потоа ја сподели големата среќа со неговите најмили.