Хит монтажа: Браќата на Јокиќ во битка со Морис! 📸

Никола Јокиќ завчера влезе во конфликт со Маркиф Морис, кој го удри со сета сила и го испрати на паркетот откако претходно Американецот намерно го испровоцира Србинот.

Главна тема во медиумите од тогаш е инцидентот меѓу Јокиќ и Морис, а дел од навивачите решија да се пошегуваат и да направат интересна монтажа на која браќата на Јокиќ треба да се соочат со Морис.