Интернет бруи за новиот имиџ на Перишиќ


Роналдо и со 39 години ја предводи Португалија! ↓↓↓


Иван Перишиќ спреми нов имиџ пред мечот од осмина финалето на ЕВРО во Франција.

Хрватска вечерва од 21:00 часот го игра големото дерби од осмина финалето, а Перишиќ во мечот влегува со хрватско знаеме на главата.

Не е ова прв пат за Иван да се спреми со посебна фризура за ЕВРО, бидејќи веќе во првото коло ја имаше границата на својата држава на главата.

Многу креартивно од Перишиш, ќе видиме дали тоа ќе донесе среќа на неговата репрезентација вечерва…