Мајами ќе го ангажира вториот најдобар стрелец од НБА-лигата?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Новата сезона во НБА уште не е почната, па екипите се обидуваат да изградат помоќни состави за да можат да постигнат подобри резултати и поголем успех.

Новинарката Ешли Никол објави дека Мајами хит планира да го ангажира Бредли Бил од Вашингтон визардс, а притоа ќе мора да се ослободи од Кендрик Нан, Тајлер Хиро или Данкан Робинсон.