Навивачите на Вележ за 100-годишнината на клубот го „запалија“ Мостар (Видео)


Финале: Кој до титула? Шпанија по четврти или Англија по прв пат!? ↓↓↓


На полноќ беше организиран спектакл за паметење од страна на навивачите на Вележ, кои ја прославија 100-годишнината на клубот.

Ширум градот се пееја песни на екипата, а притоа се запалија и голем број факели, но и огномети, поради што се создаде неверојатна атмосфера.

Најмногу внимание привлекоа факелите на Стариот мост, а снимките беа објавени на социјалните мрежи.