Не можеше да трпи срам: Исчезна од кадар, па се врати по – одмазда! (ВИДЕО)

Поголем дел од тие кои играле или играат футсал на моменти во текот на играта знаат да го загубат трпението.

Футсалот е спорт во кој често може да се забележат многу мајстории и голови, кои се тешко остварливи во фудбалот.

Поради подлогата и патиките топката полесно се контролира, па добрите техничари имаат многу повеќе можности да ја покажат својата магија.

Францускиот магазин „Л’Екип“ објави видео на кое еден игрча е очигледно многу способен да го посрамоти противникот.

Противникот на почетокот на снимката по еден потег исчезна од кадарот, а неколку секунди се врати по својата одмазда, а тоа може да го погледнете во видеото кое се наоѓа ТУКА.