Необични сцени: Рој пчели прекина меч меѓу Ел Салвадор и Хондурас (ВИДЕО)


Финале: Кој до титула? Шпанија по четврти или Англија по прв пат!? ↓↓↓


На натпреварот за фудбалери до 17 години меѓу Ел Салвадор и Хондурас се случи невообичаена сцена.

Рој пчели ги нападна фудбалерите на мечот, па судијата побара сите да легнат на тревникот, по што сите го направија тоа.

Фудбалерите лежеа пет минути на тревникот, па чекаа ројот пчели да замине, по што продолжи мечот.