Пике ја загуби војната против Шакира

Шпанските медиуми пишуваат дека била донесена одлука за старателството на Саша и Милан, а истото ѝ припаднало на атрактивната пејачка Шакира.

Фудбалерот на Барселона, Жерар Пике ја загуби војната против пејачката, која планира децата да ги однесе во Мајами.

Адвокатот на Пике објави соопштение до јавност и ги предупреди медиумите да не објавуваат непроверени информации за врската на фудбалерот и Шакира.

„Постојано се пишува за мојот клиент кој е приморан да ги промени секојдневните обврски со цел да ги заштити децата и семејството“, вели во соопштението.

Шакира и Пике се разделија неодамна, откако фудбалерот ја изневерил пејачката со помлада девојка.