По кој знае кој пат ја докажува големината: Ако победиме, победата ја подарувам на децата во Палестина


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Иако многумина не го сакаат поради неговото его, некои поради тоа што и му љубоморат на Португалецот, тој и понатака го воодушевува светот.

По кој знае колку пати досега ја покажа, и докажа дека е голем хуманист.

Многу пари даде за загрозените подрачја во светот, но трн во окото во светот се децата во Палестина, токму најголем дел од своите средства Португалецот ги даде за тоа подраче.

Пред вечерашното финале со Франција даде изјава, во која повторно ја воодушеви јавноста:

„Вечерва играме финале, доколку победиме, победата ја посветувам на децата од Палестина“, рече Кристијано.