Семејна трагедија го потресе Нгану: Како да живеам со ова? (Фото)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Камерунскиот борец Френсис Нгану доживеа тешка семејна трагедија, откако му почина 15-месечниот син.

Поранешниот шампион преку социјалните мрежи ги потврди тажните вести и испрати потресна порака.

„Неговото заминување се случи многу рано. Моето момче, пријател, парнер Коби беше среќен, а сега безживотно лежи. Животот не е фер. Како да живеам со ова? Ве молам, помогнете ми, јас не знам како да се соочам со ова“ напиша Нгану.