Шпанија руши рекорди!


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Репрезентацијата на Шпаниај не прими гол на ЕВРО на 7 натпревари по ред што рекорд на првенствата на Европа.

Тие синоќа успееја да ја совладаат Турција со 3:0, и се наоѓаат напрвото место од групата Д.

Можеби ви звучи неверојатен податокот но во последните 18 часа и 18 минути на првенствата на Европа Шпанија прими само еден гол.