ВАР пак крена „прашина“: Требаше ли Арсенал да добие пенал? 🎥

Арсенал одигра само 1-1 против Барнли откако Гранит Џака ги почести ривалите со асистенција. Сепак, ВАР-технологијата повторно крена голема прашина.