Идеален тим во ЛЕ – Ибра, Џеко, Блинд…

0

Напаѓачите на Манчестер Јунајтед  и Рома, односно Ибра и Џеко добија оцена 10.

Ибра и Џеко постигнаа хет-трик во натпреварите на своите тимови.

Тимот на колото изгледа вака.

Мартинез – Најар, Дабровски, Ховедес, Блинд – Вилијамс, Тусарт, Ново, Ачеампонг – Ибра, Џеко

Share.