НБА Топ 10 на вечерва (Видео)


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Фантастични потези имаше во НБА изминатава ноќ.

Забивањето на Џејмс, асистенцијата на Харден, асистенцијата на Игс и бруталното забивање на Џонсон, а да не се заборави и блокадата на Нуркиќ.

Сето ова на видеото подолу: