Кошаркарот на Ѕвезда дели се со фановите, па и врели фотографии од својата девојка

Германскиот кошаркар Маик Зирбес кој настапува за Црвена Ѕвезда, освен по освојувањето на дуелите под обрачите, многу е успешен и во освојување на атрактивни девојки.

Претходно беше во врска со манекенката Татјана Башевиќ, меѓутоа откако се разделија тој ја доведе од Германија во Белград актракивната плавуша Вики Сонтаг.

Своите навини Зирбес не ги промени, како ни страста за објавување провокативни фотографии, меѓутоа понекогаш знае да претера.

Тој го фотографираше задникот на својата нова девојка која држи морска ѕвезда, а притоа коментирајќи и на сликата има се што тој сака.

Advertisements