Арсенал доведе уште еден голман


Чекаме казна за Даку! (ја дочекавме) ↓↓↓


Младиот холандски голман ќе биде најверојатно ново засилување за Арсенал.

Арсенал размислува за иднината кога се работи за голманската позиција.

Петар Чех е во години, тој би можел да брани уште неколку сезони на највисоко ниво, но секако дека Арсенал мора да размислува за негова замена. Тоа би можел да биде Гај Смит кој пристигна на проба и ќе се обиде да се наметне кај Арсен Венгер.

Холандскиот голман истакна дека мора да ја искористи оваа прилика бидејќи вакво нешто се добива еднаш во животот.