ФФМ објави химна за македонските херои!

Македонската фудбалска репрезентација се подготвува полека за Европското првенство (ЕП), кое ќе се одржи летово, а за првпат ќе се вее македонското знаме на големото натпреварување во јуни.

Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) подготви химна за македонските херои, а таа беше објавена на официјалната страна на Фејсбук.

ФФМ се очекува да го објави и дресот со кој ќе настапат македонските репрезентативци на големото натпреварување, но засега не е познат датумот.