Хаос во српскиот ракомет – се степаа екипите сред меч! 🎥

Неверојатни сцени доаѓаат од Србија, а во текот на еден меч дојде до неверојатна тепачка во која учествуваа сите играчи на теренот.

Ракометарите на нисколигашите Врбас и колубара се степаа во 53. минута, но сепак за кратко време се смирија страстите и нема потешко повредени.