Македонскиот селектор Тодоров останува на кормилото на Крајова

Македонскиот селектор Александар Тодоров потпиша договор и зза следната сезона со Крајова од Романија, каде што работи две години.

Тодоров веќе четврта година ќе работи во Романија бидејќи пред да седне на клупата на Крајова, тој работеше во Динамо Букурешт.

Тодоров работеше и во МЗТ Скопје, Алумина, Куманово, Вардар, ФОН, додека во странство ги предводеше Чукурова, Рилски, Балкан.