Македонските фудбалери се вклучија во хуманитарната акција за Јаков 📸

Македонските репрезентативци решија да се вклучат во хуманитарната акција за помош на малиот Јаков.

Фудбалерите се потпишаа на нивната заедничка фотографија од настапот на Европското првенство и таа сега е на аукција.

Почетна цена на фотографијата е 1.000 евра, а на Јаков веќе му беа направени две операции за отстранување на туморот и мораше да загуби еден бубрег.

Јаков мора итно да замине во странство каде што ќе го продолжи лекувањето.