Милица Дабовиќ им ја покажа бујната „позадина“ на фановите 📸

Атрактивната српска кошаркарка Милица Дабовиќ продолжи да ги возбудува нејзините фанови, а таа сега објави слика од плажа, која привлече големо внимание.

Дабовиќ на почетокот на април ја напушти Србија и кариерата ја продолжи во албанска Тирана.

„Не заборавајте ме“, напиша Дабовиќ.