Моментот кога Роналдињо дознал дека излегува од затвор (ВИДЕО)

Поранешната sвезда на Барселона влезе во затвор на почетокот на март, откако таа и нејзиниот брат фалсификувани пасоши за да влезат во Парагвај.

Иако беше осуден на шест месеци затвор, Роналдињо помина само 32 дена во затвор. Тој е преместен во притвор откако плати казна од 1,3 милиони фунти.

Всушност, неговиот дом ќе биде неговиот хотел, оној во главниот град на Парагвај Асунсион – Хотел Палмарога.

Вчера, парагвајската телевизија АБЦ објави видео на кое се гледа судијата Густаво Амарила му се обраќа преку видео повик и му ги објави правилата.