На секој може да му се случи, јас само станав посилен


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Гранит Џака даде интересна изјава поврзана за натпреварот против, Швајцарија на кој промаши пенал.

Имено, Џака на тој натпревар беше единствениот играч кој го промаши ударот од белата точка во пенал серијата и така стана трагичар за својата држава.

Но, тој истакна дека таа ситуација на секој може да му се случи и дека треба да се сврти кон иднината, а не да остане во минатото.

“Мислам дека такво нешто на секој може да му се случи, но тоа не е некој голем проблем, момент на деконцентрација. Јас од тоа излегов посилен и поискусен, бидејќи не сакам да останам во минатото, сакам успешна иднина”- изјави Џака.