Реакцијата на Верати по последниот судиски свиреж (Видео)


Од втора лига, до спасител на Германија - 12 ден ↓↓↓Марко Верати, ѕвездата на италијанскиот фудбал и играч на ПСЖ, беше видно вознемирен по поразот од Македонија во Палермо (0-1), а „ЕСПН“ ја објави неговата реакција на Твитер.

Верати беше скршен од болка по поразот на Италија, па едвај ги запре солзите.