Волкановски му одржа лекција на „корејското зомби“: Никој не може да ме запре! (Видео)

Австралискиот борец Александар Волкановски, кој има македонски корени славеше против Кореецот Чан Сунг Јунг.

Волкановски го уништи „корејското зомби“ и покажа зошто е најдобар, а по мечот кажа дека никој не може да го запре.

„Како што ви кажав и претходно пред борбата, во моментов сум на друго ниво и никој не може да ме запре“, вели Волкановски.