Жиру шокиран од насловните страници после победата над Исланд


Вежби за рехабилитација после повреда на преден вкрстен лигамент ↓↓↓


Оливие Жиру во вчерашниот натпревар против Исланд постигна два погодоци за својата селекција.

Тој после преспиената ноќ, едвај дочека да ги земе новите броеви на весниците и да ги погледне насловните страни, но на негово изненадување него го немаше.

“Кога нема да постигнам гол излегувам на сите насловни страни во Франција. Вчера постигнав два погодоци. Целиот среќен одам да ги погледнам насловните страни на утрешните весници. Кога…мене ме нема на ниту една”- изјави разочараниот Жиру.