Фото: Близначињата на Федерер го украдоа шоуто на Вимблдон

July 16th, 2017 | by Jordan Tancev
Фото: Близначињата на Федерер го украдоа шоуто на Вимблдон
Тенис
0

Роџер и Мирка имаат два пара близнаци кои денес присуствуваа на освојувањето на неговата 8-та титула на Вимблдон.  Тие  го свртеа вниманието на фоторепортерите и украдоа шоуто со нивните насмевките и фаци кои ги правеа за време на финалниот меч.

 

Comments are closed.