Ќе гледаме ли спектакл во УФЦ – Мејведер и МекГрегор ќе добијат по 25 милиони долари?


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба!↓↓↓Претседателот на УФЦ, Вајт е подготвен да понуди многу пари на Мејведер и МекГрегор за да се борат.

Според медиумите, Мејведер и МекГрегор би можеле да добијат по 25 милиони долари.

Вајт не ја отфрли можноста борбата да се одржи во блиска иднина со правила на бокс, иако Мејведер неколку пати кажа дека ја завршил кариерата и дека не сака да се враќа во рингот.

„Единствена личноста која може да направи предлог за ваква борба сум јас. И сум подготвен на тоа.“

Доколку двете страни се договорат, тоа би бил најскап договор во кариерата на МекГрегор додека Мејведер во мај 2010 година од дуелот со Мани Паќао заработи 100 милиони долари.