BEGE 2019: Само уште 8 недели до клучниот настан од гејминг индустријата во Европа

Резервирајте го вашето место на BEGE 2019 сега!

Ако барате дополнителен развој на бизнисот во европскиот пазар и сакате успешно да го промовирате портфолиото на вашите производи во пан-европски сектор, имате само осум недели на располагање.

Останаа помалку од осум недели до БЕГЕ 2019 којшто е најважен саем во казино и гејминг индустријата во Централна и Источна Европа. На него ќе се претстават 80+ компании од гејминг индустријата и ќе ги претстават своите најнови производи, услуги и технологија. БЕГЕ 2019 ќе се одржи од 20 до 21 ноември во Интер Експо Центарот во Софија. Саемот ќе собере посетители од Европа и светот дојдени да ги видат новитетите во гејминг индустријата.

БЕГЕ 2019 е совршена можност за локалните бизниси да ги прошират своите деловни активности и да навлезат на нови пазари.

„БЕГЕ за прв пат се случи пред 12 години. Имиџот на саемот ги надмина сите наши првични очекувања “, коментира Милена Цанкарска, менаџер на проектот. „Нашата визија и мисија беа многу јасни уште од почетокот: Да се претвори BEGE во еден од најголемите независни настани за казино игри во Европа и да ги покаже најновите трендови и најважните технолошки напредоци во секторот “, додава Милена.

Одобрување и поддршка од изложувачите, партнерите и медиумите што БЕГЕ

2019 го добива од година во година сведочи за нашиот успех. Сè уште не е доцна да се  придружите, да му  помогнете на вашиот бизнис и погледнете во иднината на индустријата за игри. На BEGE 2019 како најсоодветна платформа, имате можност да ги претставите

своите производи, услуги и технологии на лидерите во европската индустрија.

Тимот на БЕГЕ со задоволство ви ги претставува дел од досегашните и новите изложувачи на саемот: Novomatic, Ainsworth, FAZI, Casino Technology, EGT, SUZOHAPP, Digitain, Interblock, Merkur Gaming, APEX, Alfastreet Trade BG, IGT, Innovative Technology, Alfastreet Gaming Instruments, Abbiati, Industrias Lorenzo, CPI, Fininvest d.o.o., JCM Global, Kajot, Aberici, Avansys, Zitro, UltraPlay, JPL, CTC Holdings, Gambee, Mondo Gaming, TV Bet, Bulgames Grup, South Gate Tech, PLAYERS.POKER, Ruby Technology, Skilrock Technologies, Winsystems, Sign Maker, Kurtyna.

Целосната листа на изложувачи ја имате на следниов линк:

https://www.balkangamingexpo.com/exhibitors-2019/

Оваа година изложбениот простор на БЕГЕ ќе биде за 30% поголем од претходната година, доколку сте заинтересирани да се вклучите како спонзор или да закупите штанд повеќе информации има на следните линкови:

https://www.balkangamingexpo.com/sponsorship/

https://www.balkangamingexpo.com/book-a-stand/

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД НОВАТА ГЕЈМИНГ ЕЛИТА ВО ЕВРОПА!

Се гледаме во ноември.