Дилета ја крена температурата со краток фустан и провидна маичка 📸

Заштитното лице на „Скај Спортс“ и новинарката на „ДАЗН“, ДИлета Леота не престанува да воодушевува на социјалните мрежи, па така објави нова жешка фотографија.

И покрај ниските температури, Дилета објави фотографија од Рим во кратко фустанче и провидна маичка.

Повторно ги почести мажите со нејзините заводливи облини од кои запира здивот и јасно може да се забележат под нејзината комбинација.

Оваа 29-годишна девојка е популарна откако се појави во италијанските медиуми, а сега се пишува и за нејзината врска со турскиот актер Чан Јаман.