Дилета Леота зборуваше за Ибра, па ја откри тајната на својот заводлив изглед

Италијанската водителка Дилета Леота важи за една од најатрактивните во светот, каде и да се појави таа постојано е во центар на внимание.

Дилета сега реши да открие на кој начин го одржува телото и кои се нејзините методи на работа.

Водителката не тренира премногу, но се труди барем 20 минути од денот да издвои на тренинг.

„Доаѓам од Сицилија, а тоа значи дека сакам да готвам и да јадам. Формата ја одржувам така што вежбам по 20 минути дневно. Ако не сум во можност, тогаш имам 2-3 посилни тренинзи неделно по еден час“, вели Дилета.