Линдзи Вон со слика во бикини ги возбуди навивачите (ФОТО)

Пензионираната американска скијачка Линдзи Вон и во период на карантинот имаше во што да ужива. Таа остана дома каде што има базен, кој беше во употреба речиси секој ден во текот на април и мај.

Линдзи, освен со фотографии од базен, привлече внимание и додека го переше автомобилот и тоа во бикини. Секако, таа фотографија во минатиот период заработи и најмногу лајкови.

Најуспешната светска скијачка во историјата во голем број категории на Инстаграм ја следат два милиони луѓе, кои сигурно уживаат во нејзините објави и во периодот по карантинот.

Во продолжение може да погледнете дел од нејзините активности во текот на претходнитие два месеци.

View this post on Instagram

Sunsets and wet dogs. My favorite

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on