Македонецот Волкановски му удри невиден ќотек на „корејското зомби“ (Видео)

Австралискиот борец Александар Волкановски, кој има македонско потекло, славеше против Кореецот Чан Сунг Јунг, популарно наречен „корејско зомби“.

Волкановски ја одбрани титулата по третпат во перолесна категорија, откако претходно ги уништи и Брајан Ортега и Макс Холовеј.

„Ви кажав пред борбата дека во моментов сум на врвно ниво и никој не може да ме запре“, кажа Волкановски.