Пациенти: Нејмар едвај спаси жива глава откако го нападнаа навивачи 🎥

Нејмар е еден од најомилените фудбалери во Бразил, а сцената која беше објавена на социјалните мрежи е навистина необична.

При излегување од автобусот Нејмар го нападна група навивачи, кои обезбедувањето едвај ги тргна од ѕвездата на ПСЖ.

Некои од нив го фатија Нејмар и за нозе, но некако Бразилецот успеа да се спаси и да им се приклучи на сонародниците во хотелот.

На снимката се гледа дека на Нејмар му беше непријатно откако му скокнаа навивачите, а за да биде уште полошо, Бразилецот почна чудно да се движи откако се ослободи од фановите, па многумина се исплашија дека е повреден.